Brīvdabas izrāde "(Ne)pareizie Dziesmu svētki" Saulkrastos

27. jūlijā plkst.19.00 Saulkrastu brīvdabas estrādē – neparasta brīvdabas izrāde "(Ne)pareizie Dziesmu svētki". Šajā izrādē jeb dziesmu spēlē ar mīlestību un smaidu mums būs iespēja paskatīties uz to, kas mums ir dārgs, par ko mēs dusmojamies, kas mūs priecē un kādi mēs paši esam. Lomās: Mārtiņš Egliens, Elīna Avotiņa, Mārtiņš Brūveris, Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins, Viktors Ellers un deju grupa Kārļa Boža vadībā.

Režisors: Mārtiņš Egliens. Tērpu māksliniece: Danuta Ābele. Scenogrāfija: Elizabete Trumpe. Horeogrāfs: Kārlis Božs. Skaņu un gaismu režija: Dainis Āboliņš. Producente: Laila Ilze Purmaliete.

Lielizrādē skatītāji varēs tikties ar iemīļotām grupām un dziedātājiem – "Trīs tenoriem", Ritu Trenci, Olgu Rajecku, Uģi Rozi, Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, "Jumpravu", Vari Vētru, Aiju Kukuli, Margaritu Vilcāni, Ojāru Grinbergu, "Liepājas brāļiem", Andri Daņiļenko, Gvido Lingu, u.c. aktieru atveidojumā un interpretācijā.

Uzvedumā piedalīsies arī sabiedrībā pazīstamas personības, valsts amatperonas, "expersonas" un citu valstu līderi, kuri teiks apsveikuma runas un citādi cels pasākuma nozīmību ar savu klātbūtni.

Ieejas biļetes (8 eiro) nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā, kā arī k/n "Zvejniekciems" un Saulkrastu sporta centrā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Saulkrastu estrāde
  • Notikuma sākums: 2018-07-27 19:00:00