Vasaras lielkoncerts Ikšķilē

Vasaras lielkoncerts Ikšķilē Matīss Markovskis

20. jūlijā plkst. 20.00 Ikšķiles estrādē norisināsies krāšņs vasaras lielkoncerts, kurā piedalīsies lieliskie dziedātāji Ieva Kerēvica, Aija Andrejeva, Igo, Agnese Rakovska, Ingus Pētersons un Atis Ieviņš, kā arī Vidzemes kamerorķestris un instrumentālā grupa Jāņa Strazda vadībā.

Koncerta programmā iekļautas dziesmas "Zīlīte", "Kā senā dziesmā", "Ar mīlestības pinekļiem", Kerijas dziesma no R.Paula mūzikla "Māsa Kerija", "Vienaldzības", "Laika dziesmiņa", "Sasala jūriņa" un daudz citi pazīstami un iemīļoti skaņdarbi.

Ieskicējot gaidāmo koncertu, programmas muzikālais vadītājs Jānis Strazds saka: "Šajā koncertprogrammā piedalās ļoti kolorīti un daudzpusīgi dziedātāji, no kuriem katrs ir personība, un katrs ir īpašs. Arī viņu dziedātās dziesmas un repertuārs ir īpašs, un lielākā daļa no šīm dziesmām ir publikai labi zināmas, līdzi dziedamas un tādas, ko cilvēki vienmēr koncertos no šiem dziedātājiem grib dzirdēt. Tāpēc programma būs pozitīva un enerģiska. Domāju, ka šī koncertprogramma būs visām gaumēm – sākot no pašiem mazākajiem līdz pat vecākā gadagājuma cilvēkiem, un visi to varēs izbaudīt no sirds!"

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu Paradīzes" tīklā un konditorejā "Rūberts" pie Ikšķiles stacijas, bet koncerta dienā – koncerta norises vietā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ikšķiles brīvdabas estrāde
  • Notikuma sākums: 2018-07-20 20:00:00