Alvila Altmaņa oriģināldziesmu programma bērniem Līgo parkā

14. jūlijā plkst. 19.00 Līgo parkā Stopiņu novadā izskanēs komponista Alvila Altmaņa oriģināldziesmu programma bērniem "Viena saule, viena zeme". Pavisam nesen ar VKKF un Kuldīgas Kultūras centra atbalstu ir tapusi unikāla programma – dziesmas bērniem ar džeza orķestra pavadījumu. Dziesmas, kuras pildītas ar dzīvesprieku un mīlestību, ar to neatkārtojamo tēvzemes sajūtu... ar Latviju sirdī...

Piedalīsies bērnu ansamblis "Dzeguzīte", solisti Andris Ērglis, Ieva Sutugova un "Mirage Jazz Orchestra". Aranžējumus veidojuši orķestra dalībnieki – Viktors Ritovs, Madars Kalniņš, Lauris Amantovs un Alvils Altmanis. Dziesmu tekstu autori - G.Micāne, G.Viegliņa, A.Neibarts, O.Vācietis u.c.

Orķestra sastāvs: Lauris Amantovs (mākslinieciskais vadītājs, trombons), Normunds Piesis (trompete), Raivo Stašans (saksofons, flauta), Alvils Altmanis (saksofons, klarnete), Indriķis Veitners (saksofons, klarnete), Viktors Ritovs (taustiņinstrumenti), Andris Grunte (bass), Raimonds Kalniņš (sitamie instrumenti).

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Līgo parks Stopiņu novadā
  • Notikuma sākums: 2018-07-14 19:00:00