Latvijas Puķu draugu saiets un mūzikas festivāls "Kartupeļpalma" Salaspilī

14. jūlijā Salaspilī notiks tradicionālais dārzkopības profesionāļu, amatieru un visa skaistā cienītāju salidojums– 41. Latvijas Puķu draugu saiets. Tā epicentrs atradīsies Nacionālajā botāniskajā dārzā, kur satiksies visi "puķu draugi" un viņu draugi, notiks Rožu dienas gadatirgus un arī kārtīgs mūzikas festivāls pašā vakarā, kur uz divām skatuvēm uzstāsies nule popularitāti ieguvušas un jau episkas pašmāju mūzikas zvaigznes.

Pats galvenais, kāpēc uz Puķu draugu saietu sabrauks vairāk nekā 2000 interesentu no visas Latvijas, ir ekskursijas uz novada skaistākajiem dārziem un publiskajiem objektiem. Jau tagad šim notikumam gatavojas novada skaistākās mājas un pašvaldības iestādes, ko iekļausim apskates objektu sarakstā. Tas nozīmē, ka 14. jūlijā visa Salaspils pārtaps par milzīgu apskates objektu, kur kursēs ap 40 ekskursiju autobusu, un pamanīts tiks viss, ne tikai piedāvātās sakoptākās vietas.

Festivālā "Kartupeļpalma" Nacionālajā botāniskajā dārzā uz divām skatuvēm, veidojot muzikālu stāstu visas nakts garumā bez ilgstošām klusuma pauzēm, uzstāsies grupas "Židrūns", "Jūk", "Rīgas Modes", "Spāre", "Inokentijs Mārpls", "Apēdājs", "Baložu pilni pagalmi", "Ozols & Tehnikums", "Bērnības milicija" un repere Viņa.

Papildus Info

  • Norises vieta: Nacionālais botāniskais dārzs Salaspilī
  • Notikuma sākums: 2018-07-14 12:00:00