01.07.2018 08:55

Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi Pasaules kausa futbolā spēlēm?

Autors  Una Griškeviča
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi Pasaules kausa futbolā spēlēm? Una Griškeviča un no pixabay.com

Krievijā no 14. jūnija līdz 15. jūlijam risinās Pasaules kausa 21. finālturnīrs futbolā. Šis notikums vienmēr raisījis lielu skatītāju interesi gan Latvijā, gan visā pasaulē. Šoreiz vairākas komandas, kuras nešaubīgi tiek uzskatītas par favorītēm, spēlē blāvi, pat neizkļūstot no savas apakšgrupas...

...kā Vācija – vai tiekot tālāk ar lielām pūlēm – kā Argentīna. Protams, interesi un jautājumus izraisa arī Krievijas apšaubāmā gatavība noorganizēt tik apjomīgu pasākumu.

Egils, mūzikas izdevējs
Darba dēļ daudzas spēles nesanāk noskatīties, bet mazliet jau šim notikumam tomēr pasekoju līdzi. Nupat kopā ar dēlu, kurš ir futbolists un liels futbola piekritējs, noskatījāmies Argentīnas spēli ar Nigēriju. Man gan pašam īpašu mīluļu šajās sacensībās nav, bet dēls ļoti fano par Argentīnas komandu.
Renāte, skolotāja
Man patīk Portugāles līderis Krištianu Ronaldu un tas brazīlis ar krāsotajiem matiem, Neimars laikam... Kas iegūs kausu? Vienmēr jau notiek, ka kāds trešais... Nemāku pateikt.
Ģirts, fotogrāfs
Pasaules kausa spēlēm futbolā līdzi sekoju, jo mani vienmēr piesaistījis finālturnīrs, kur sacenšas pašas spēcīgākās komandas. Ļoti interesanta bija Argentīnas un Nigērijas spēle, kurā Argentīna tika cauri burtiski caur adatas aci. Tā bija neiespējamā misija! No komandām man laikam vislabāk pašlaik patīk Meksikas izlase – tajā ir ātri sportisti, un tā ir tehniski spēcīga komanda.
Kaspars, uzņēmējs
Futbolu neskatos, jo šis sporta veids mani absolūti neinteresē, un es pat nezinu, kādas komandas tur piedalās. No man pazīstamiem cilvēkiem par šo pasākumu interesējas laikam tikai mans brālis, jo neviens cits paziņa ar Pasaules kausa spēļu skatīšanos nav aizrāvies. Turklāt man nepatīk, ka futbolisti atšķirībā no, piemēram, hokejistiem pietēlo sāpes – arī situācijās, kad pēc gūtās traumas mierīgi varētu spēlēt tālāk.