Reiņa Jaunā trio koncertprogramma "Mūzika un ceļojumu stāsti" Siguldā

8. jūlijā plkst. 11.00 Muzikālajās brokastīs Siguldas pils kompleksā uzstāsies Reiņa Jaunā trio ar koncertprogrammu "Mūzika un ceļojumu stāsti". Kopā ar Reini koncertā uzstāsies pavadošais sastāvs – basģitāriste Lauma Kazaka, kura ir pazīstama arī kā dziesminiece, multiinstrumentāliste un dzejniece, kā arī bundzinieks Ivars Logins.

Reinis Jaunais vairākus gadus ir koncertējis visā Eiropā, daloties ar savām ģitārspēles prasmēm un oriģināldziesmām, kuras pasniedz publikai, izmantojot dažādas ģitāras spēlēšanas tehnikas.

Mūziķa dzīves azarts ir ceļošana, kas kalpo arī par galveno iedvesmas avotu mūzikas radīšanai. Pats Reinis saka: "Mūzika ir mana kaislība, un es vienmēr jūtos neticami laimīgs uzstāties jebkurai auditorijai, nav svarīgi, vai tā ir viena persona nelielā kafejnīcā vai pilna koncertzāle."

Reinis līdz šim ir izdevis četrus mūzikas albumus – "Plika ģitāra" (2013), "Draugu orķestris" (2015), "Gaišs" (2016) un "Tumšs" (2017). Siguldā mūziķis prezentēs savu piekto ierakstu – "Mūzika un ceļojumu stāsti", kurā katra kompozīcija simbolizē kādu ceļojuma pieredzi.



 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas pils komplekss
  • Notikuma sākums: 2018-07-08 11:00:00