Riharda Snikus labdarības brančs Mārupē

30. jūnijā plkst. 11.00 ģimenes restorāns "Hercogs" Mārupē aicina apmeklēt labdarības branču jeb vēlās brokastis paralimpiskās iejādes sportista Riharda Snikus atbalstam, lai iegūtu nepieciešamo summu dalībai pasaules čempionātā. Visi par branču samaksātie līdzekļi tiks novirzīti sportista un viņa komandas transporta un dalības maksas segšanai.

Branča laikā ģimenes restorānā "Hercogs" būs iespēja aplūkot baldonieša Riharda karjeras spilgtākos fotomirkļus un relikvijas, kā arī piedalīties nelielā izsolē, savā īpašumā iegūstot vienu no Riharda Snikus partnera "King of The Dance" pakaviem, kuri zirgam bija apauti Eiropas čempionātā, kad abi izcīnīja otro vietu.

Par gardiem ēdieniem un patīkamu noskaņu rūpēsies restorāna "Hercogs" īpašnieks Andris Rūmītis un viņa komanda. Uz jautājumu, kādēļ piekritis šādam pasākumam, restorāna saimnieks atzīst – jūtos atbildīgs par Mārupes un citas tuvākās apkārtnes iedzīvotājiem: "Ja man būs kaut mazākā iespēja, vienmēr centīšos palīdzēt."

Savu dalību vēlajās brokastīs rīkotāji aicina pieteikt iepriekš, zvanot pa tālruni +371 29106538 vai +371 67304187, vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Restorāns "Hercogs" atrodas Mārupē, Vītiņu ielā 4. Vairāk informācijas šeit.

Pasaules čempionāts paralimpiskajā iejādē norisināsies no 11. līdz 26. septembrim ASV. Šī brīža aptuvenie aprēķini liecina, ka zirga transportēšana (transports, lidojums, apkope, līdzi ņemamā bagāža) un komandas dalība izmaksā apmēram 21 tūkstoti eiro. Kopš aicinājuma ziedot līdzekļus Riharda Snikus dalībai šajā prestižajā čempionātā saziedoti 4780 eiro, kas ir 24% no visas nepieciešamās summas.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Restorāns “Hercogs” Mārupē
  • Notikuma sākums: 2018-06-30 11:00:00