Pārgājiens pa Doles salu

9. jūnijā Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs aicina doties pārgājienā pa Doles salu. Pārgājiena laikā plānots iepazīt Doles salas daudzveidīgo dabu, kā arī kultūrvēsturiskos objektus. Sākums plānots plkst. 10.00 no Daugavas muzeja autostāvvietas.

Pārgājienu vadīs Nacionālā botāniskā dārza izglītības nodaļas speciāliste Dace Miezīte, bet par Doles salas dabas parku stāstīs Dabas aizsardzības pārvaldes Dabas izglītības centra speciāliste Aija Balandina. Nesteidzīgās pastaigas laikā vērosim dabas brīnumus, ko nevar redzēt, braucot automašīnā vai minoties ar velosipēdu, pabūsim vietās, kur ikdienā nevar nokļūt.

Maršruta garums plānots apm. 9 km pa dažādu segumu ceļiem, meža takām un stigām. Pārgājiena noslēgumā paredzēts pikniks pie krodziņa "Nēģis". Dalība pasākumā bez maksas. Pieteikšanās pa e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

No Salaspils uz Doles salu iespējams nokļūt ar satiksmes autobusu, kas atiet no Skolas ielas 2a, plkst. 9.45. Pēc pārgājiena plkst. 15.00 autobuss iet atpakaļ uz Salaspili.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Daugavas muzejs Doles salā
  • Notikuma sākums: 2018-06-09 10:00:00