Seminārs mājražotājiem Ķekavā

11. jūnijā plkst. 11.00 Doles tautas namā Ķekavā notiks Latvijas Zemnieku federācijas rīkotais ikgadējais seminārs mājražotājiem. Ikdienas uzturā lietojot dažādas tējas, kuras iegādātas tirdziņos vai saņemtas dāvanās. Lai veicinātu apgūt prasmes pareizi kombinēt dažādus augus, seminārā uzstāsies arī Dr.pharm. Vija Eniņa, kura pastāstīs par Latvijas tradicionālo ārstniecības augu izmantošanu.

Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji semināra dalībniekus iepazīstinās ar noteikumu projektu par aizliegtajiem un ierobežoti lietotajiem augiem un to daļām, noteikumiem dzeramā ūdens kvalitātes prasību kontrolei un kūpinājumu regulas projektu. Savukārt Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) pārstāvji stāstīs par pārbaudēs biežāk konstatētajiem trūkumiem gan izbraukuma tirdzniecībā, gan ražotnēs.

Vēl būs iespēja gūt plašāku informāciju par dalību divos pasākumos septembrī. Par iespēju piedalīties "Rīga Food" Novadu garšu stendā stāstīs Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) pārstāvji, bet par dalību pasākuma "Lauki ienāk pilsētā " tirdziņā – nodibinājuma "Fonds Latvijas lauksaimniecības attīstībai" pārstāvji.

Papildus Info

  • Norises vieta: Doles tautas nams
  • Notikuma sākums: 2018-06-11 11:00:00