ZZ čempionāta fināls Ropažu novadā

No 24. līdz 26. maijam sporta kompleksā "333" Ropažu novadā norisināsies skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ čempionāts" fināls. Ceturtdien kļūs zināma Latvijas atraktīvākā, erudītākā, radošākā un saliedētākā klase 5.-6. klašu grupā, piektdien – 7.-9. klašu grupā un sestdien – 10.-12. klašu grupā. Paredzams, ka kopumā finālā piedalīsies 540 klašu komandas un aptuveni 15 000 dalībnieku.

Finālistiem sarūpētas gan ūdens, gan sauszemes, gan gaisa aktivitātes. Dalībnieki varēs izmēģināt savas spējas uz lieliem komandas supiem, izbaudīt ātrumu, braucot ar kartingiem īstajā sacīkšu trasē, iekarot kāpšanas torņa virsotnes un, protams, likt lietā arī savu erudīciju un zināšanas.

Kā jau ierasts, paralēli galvenajām sacensībām ZZ čempionāta dalībnieki varēs iesaistīties arī dažādās papildu aktivitātēs un nopelnīt patīkamas pārsteigumu balvas. Piemēram, ķīmijas un fizikas eksperimentus demonstrēs "Fizmix" un viesi no Igaunijas "AHHAA zinātnes centra". Savukārt "APAC Dronu skola" piedāvās skolēniem pašiem lidināt dronus.

RSU sacensību dalībniekiem rādīs, kas ir darbs radio un ļaus pašiem kļūt par radio DJ, bet "Lion" pārbaudīs komandu erudīciju un spēju saražot elektrību izlaušanās spēlē. ZZ Čempionāta papildu aktivitātes nodrošinās arī "SEB banka", "Samsung", "Rasēns", "Sadales tīkls", "Papardes zieds", spēļu galvenais organizators "Tele2", kā arī daudzi citi. Sacensību noslēgumā dalībniekus priecēs populārā grupa "Bermudu Divstūris".

Papildus Info

  • Norises vieta: Sporta komplekss “333“ Ropažu novadā
  • Notikuma sākums: 2018-05-26 10:00:00