12.05.2018 12:11

Aptauja Siguldā: Vai sekojat līdzi pasaules čempionātam hokejā?

Autors  Liene Ozola
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Aptauja Siguldā: Vai sekojat līdzi pasaules čempionātam hokejā? Liene Ozola un LETA

Latvijas hokeja valstsvienība sestdien Dānijā aizvada pasaules čempionāta apakšgrupas piekto spēli pret Vācijas izlasi. Iepriekšējās četrās spēlēs Latvijas hokejisti uzvarēja Norvēģiju un Dienvidkoreju, zaudēja Somijai un ASV un saglabā labas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam.

Lūcija, pensionāre
Es sekoju līdzi hokejam un domāju, ka mūsējie ir malači. Mūsu komandā ir daudz jauno hokejistu, taču viņi spēj spēlēt līdzvērtīgi pieredzējušām komandām. Citiem sporta veidiem es nesekoju līdzi, bet hokeja spēli esmu izpratusi, tāpēc man tā ir kļuvusi aizraujoša un interesanta.
Ģirts, futbolists
Ļoti minimāli sekoju līdzi, tikai tik, cik pa radio dzirdu ziņās. Es pārtraucu sekot līdzi Latvijas komandas spēlēm pēc vairākiem zaudējumiem, bet tagad beidzot mūsējie ir saņēmušies, tā ka vēl ir cerības.
Normunds, celtnieks
Jā, sekoju līdzi mūsējo spēlēm. Puiši labi spēlē, malači! Arī somus mēs teorētiski varējām vinnēt, bet tā nu sanāca. Ko tu stipram padarīsi. Turklāt, lai varētu vinnēt, ir jāiemācās arī zaudēt. Es turpināšu sekot līdzi spēlēm, un mana prognoze ir, ka mūsējie devīto vai desmito vietu varētu dabūt.
Valdemārs, meistars
Nē, nesekoju, jo mani sports neinteresē, tāpēc arī sporta pārraides vispār neskatos.