Tikšanās ar Dr. Jāni Strazdiņu Ropažos

18. maijā plkst. 18.00 Ropažu kultūras centrā viesosies sabiedrībā zināmais ārsts narkologs, psihiatrs Dr. med. h.c. Jānis Strazdiņš, Latvijas Universitātes docents un Rīgas Stradiņa universitātes goda doktors ar 50 gadu pieredzi narkoloģijā un psihiatrijā.

Savā karjerā izstrādājis vairāk nekā 20 zinātnisko publikāciju, ir vairāku grāmatu autors, apbalvots ar Triju Zvaigžņu ordeni, 12 gadus strādājis kā deputāts LR Saeimā.

Ieskats sarunas tēmās: atkarības un to veidi (to ir vairāk, nekā mēs iedomājamies!); līdzatkarība (tā skar ikkatru, iepriekš par to nebrīdinot); profilakses iespējas (vai vienkāršāk ir nezināt?). Tāpat būs profesora profesionālās pieredzes stāsti, iespēja uzdot jautājumus un saņemt atbildes pie tējas tases.

Interesenti tiek lūgti pieteikties uz pasākumu, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., pa tālr. 67918553, 27134698 vai arī Ropažu novada pašvaldības Attīstības daļā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2018-05-18 18:00