Saliedēšanās laivu brauciens pa Mazo Juglu Salaspils un Stopiņu novadā

12. maijā plkst. 11.15–11.45 sāksies saliedēšanās laivu brauciens pa Mazo Juglu no Salaspils novada līdz Stopiņu novada Līčiem Latvijas vides aizsardzības fonda līdzfinansētā projekta ietvaros. Pasākuma mērķis ir popularizēt un izpētīt ūdenstūrisma maršrutu pa Mazās Juglas upi.

Laivu braucienā varēs izbaudīt tik dažādo upes tecējumu: upes krāces pie Avotiem, apskatīt kultūras pieminekli – dzelzceļa tiltu pār Mazo Juglu, smilšaino un stāvo upes krastu Upeslejās, mierīgo upes plūdumu līdz Līčiem. Tilta šķērsošana un finišs plānots pie viesu nama "Sidrabozoli", kur pasākuma dalībniekus gaidīs silta, uz ugunskura vārīta zupa un atspirdzinošs dzēriens, kopīga atpūta pie ugunskura un iespēja iet pirtī.

Lai nodrošinātu sekmīgu pasākuma norisi un ņemot vērā, ka dalībnieku skaits ir ierobežots, laivu brauciena dalībniekiem jāpiesakās braucienam līdz šī gada 10. maijam. Pieteikšanās laivu braucienam, aizpildot anketu šeit, sūtot pieteikumu uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai SMS uz tālr. 29437270. Piedalīšanās ir bezmaksas.

Dalībnieku pulcēšanās (to, kuri būs ar savu auto) laivu brauciena finiša vietā. Plkst. 10.30 izbraukšana ar autobusu uz brauciena sākuma vietu pie Mazās Juglas Salaspils novadā. 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils un Stopiņu novads
  • Notikuma sākums: 2018-05-12 11:15