Apvienības "Uzlūdz kungi" koncerts "Dzimtai zemei" Baložos

12. maijā plkst. 18.00 Baložu pilsētas kultūras namā koncertapvienība "Uzlūdz kungi" aicina uz jaunā albuma atvēršanas koncertu "Dzimtai zemei". Piedalās Guntis Skrastiņš, Artis Robežnieks, Andris Skuja, Žoržs Siksna, Dainis Porgants un izcilais saksofona virtuozs Raivo Stašans.

Jaunā koncertprogramma "Dzimtai zemei" klausītājus priecēs ar labu humoru, pārsteigumiem un lielisku mūziku kolosālā atmosfērā!

Šie būs svētki gan klausītajiem, gan arī pašiem māksliniekiem, jo šogad tiek izdots koncertapvienības pirmais debijas albums. Jaunajā diskā būs iekļautas ne tikai mākslinieku solo dziesmas, bet arī kopīgi izpildītās "Dzimtai zemei", "Mūsu sirdis pieder jums", "Ar tevi vien" un citas.

Tā kā šis ir Latvijas jubilejas gads, jaunajā koncertprogrammā skanēs arī skaistākās dziesmas par Latviju, būs dažādi pirmatskaņojumi, instrumentāli skaņdarbi no saksofonista Raivo Stašana topošā solo albuma, kā arī sen nedzirdēti hiti. Par koncertprogrammas muzikālo daļu un dziesmu aranžijām rūpēsies daudzu koncertā izpildīto dziesmu autors Gaitis Lazdāns.

Informācija un biļetes visās "Biļešu paradīzes" kasēs, www.bilesuparadize.lv un Baložu kultūras namā, tālr. 26551966, 67917453.

Papildus Info

  • Norises vieta: Baložu pilsētas kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2018-05-12 18:00