29.04.2018 16:23

Fani hokeja fanošanas meistarklasē uzmundrina Latvijas izlasi pirms pasaules čempionāta

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Fani hokeja fanošanas meistarklasē uzmundrina Latvijas izlasi pirms pasaules čempionāta publicitātes

Lai uzmundrinātu Latvijas hokeja izlasi pirms atbildīgajām spēlēm pasaules čempionātā hokejā, svētdien mobilo sakaru operators "Bite", kas ir arī Latvijas hokeja valstsvienību lielfans, un Latvijas Hokeja federācija (LHF) organizēja tirdzniecības centrā "Spice" Hokeja dienu.

Pasākums pulcēja daudzus kaismīgus hokeja fanus, kuri mērojās spēkiem ar Latvijas izlases spēlētājiem ripas sišanas ātrumā un precizitātē, kā arī piedalījās aizraujošā hokeja fanošanas meistarklasē, apgūstot izteiksmīgākos fanošanas paņēmienus.

"Pasaules čempionāts hokejā ir ļoti nozīmīgs notikums gan Latvijas hokeja izlasei, gan hokeja līdzjutējiem, tostarp arī mums – "Bitei", jo esam ne tikai Latvijas hokeja valstsvienību lielfans. Mums ir arī pašiem sava hokeja komanda "Uriekstes pingvīni", tāpēc labi zinām, ka hokeja spēks slēpjas komandas vienotībā, kaislīgajā līdzjutēju atbalstā un kopējā ticībā uzvarai. Šī pasākuma mērķis ir atgādināt gan sev, gan citiem, cik jaudīgi ir Latvijas hokeja fani – cik liels ir mūsu kopāspēks, vienlaikus uzmundrinot hokeja izlasi pirms atbildīgajām spēlēm Pasaules čempionātā hokejā!" sacīja "Bites" hokeja komandas "Uriekstes pingvīni" kapteinis Guntis Banders.

Savukārt Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs norādīja, ka hokejs Latvijā ir nacionālais sporta veids, un pasaules čempionāta hokejā laikā Latvijas hokeja izlase rādīs saviem faniem kvalitatīvu hokeja spēli. Savukārt Latvijas hokeja fani ir pamanāmi visur un rada lieliskas emocijas ik reiz, kad viņus izdodas satikt.

Viņa teikto apstiprināja arī Latvijas hokeja izlases spēlētāji Kristers Gudļevskis, Ralfs Freibergs un Frenks Razgals, kuri ar pasākuma apmeklētājiem sacentās ripas mešanas ātrumā un precizitātē. Ar īpaši lielu aizrautību hokejisti un viņu fani piedalījās hokeja fanošanas meistarklasē, kas notika diriģenta, jauniešu kora "Balsis" vadītāja Inta Teterovska virsvadībā. Pats būdams kaismīgs hokeja fans, viņš veiksmīgi apvienoja lielos un mazos hokeja fanus pazīstamās dziesmas "Olē, olē, olē, olē! Latvija-Uzvara!" unisona dziedājumā.

Ar hokeju saistītas aktivitātes tirdzniecības centra "Spice" apmeklētājiem būs pieejamas līdz 15. maijam. Ikviens interesents varēs vērot Latvijas hokeja izlases spēļu tiešraides īpaši šim nolūkam iekārtotā fanu zonā, kas atrodas pie lielveikala informācijas centra. Tāpat fanu zonā būs iespēja iepazīties ar praktiski noderīgiem padomiem fanošanā un likt tos lietā, rakstīt novēlējumus Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, kā arī izmēģināt spēkus ripas sišanas ātrumā un precizitātē uz laiku un laimēt balvas.