Aivara Gudrā jubilejas koncerts "Dvēseles 6 stīgas" Ādažos

6. maijā plkst. 18.00 ar vērienīgu koncertu Ādažos, vienkopus pulcējot draugus un domubiedrus savu 60 gadu jubilejas koncerttūri "Dvēseles 6 stīgas" uzsāks ģitārists Aivars Gudrais. Koncertos skanēs dziesmas un instrumentālā mūzika no Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna un Mārtiņa Brauna 80. gadu un vēlākas daiļrades: "Lielais Alberts", "Elpo", "Nelaid, māte, bērnus mežā", "Apvij rokas", fināls no mūzikas kinofilmai "Pūt, vējiņi", "Taisnība", "Tēvu zeme" u.c.

Koncertā piedalīsies komponisti Mārtiņš Brauns un Jānis Lūsēns, dziedātāji Zigfrīds Muktupāvels, Olga Rajecka, Uģis Roze, Zane Gudrā un Ieva Sutugova; mūziķi Raimonds Ozols (vijole), Juris Kristons (taustiņinstrumenti), Modris Laizāns (bass), Rūdolfs Dankfelds (sitamie instrumenti) un Andis Klučnieks (flauta, stabules),

"Būtu melots, ja teiktu, ka visu mūžu esmu gaidījis koncertu par godu savai 60 gadu jubilejai. Dzīves laikā ir spēlēts ļoti daudzos projektos, bet šī koncerta priekšrocība ir tā, ka programmā skanēs pašam vistuvākais. Un īpašu prieku sagādā fakts, ka tieši uz šiem svētkiem iznāks mans un manas meitas Zanes Gudrās jaunais solo albums "Saucēja balss". Tajā ietvertas mazāk zināmas Mārtiņa Brauna, Jāņa Lūsēna un Imanta Kalniņa 80. gadu dziesmas, kurās ieklausoties, arvien var atrast ko dvēselisku un dziļu," saka jubilārs.

Biļetes (EUR 10-18) "Biļešu paradīzes" kasēs.

Foto: Zodiaks, Sīpoli un Turaidas Roze satiksies ģitārista Aivara Gudrā jubilejas koncertā Ādažos

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Ādažu kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2018-05-06 18:00:00