Riteņbraukšanas sacensību seriāla "S!-Velo" ceturtais posms Siguldā

26. jūlijā plkst. 18.00 "Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā sāksies riteņbraukšanas seriāla "S!-Velo" otrais posms. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau ceturto gadu, kopumā šajā sezonā paredzēti pieci posmi – reizi mēnesī. Sacensībās veicamās distances atkarībā no sportotāju vecuma ir no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

4. posmā plānotas sekojošas distances: SV-dipu dapu grupām – 400 metru distance pa stadiona apli, SV-6 grupām 800 metru distance pa stadiona apli, SV-8 grupām 1,2 kilometru distance trases asfaltētajā daļā, SV-10 grupām 2,4 kilometru distance trases asfaltētajā daļā, SV-12 un S-14 grupām 6 kilometru distance trases asfaltētājā daļā un meža takās, V-14 grupai 8 kilometru distance trases asfaltētājā daļā un meža takās, sākot no SV-16 un vecākām dalībnieku grupām līdzīgi kā trešajā būs jāveic 15 kilometru aplis marķētā trasē gar Gauju, virzienā uz Rāmkalniem.

Kopumā varēs startēt 22 dalībnieku grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem – dipu-dapu klasē, kurā startēs meitenes un zēni ar skrejriteņiem, līdz pat profesionāliem riteņbraucējiem ar ilggadēju pieredzi. Riteņbraucēji varēs piedalīties arī open jeb atklātajā grupā interesentiem bez lielas sacensību pieredzes.

Brīvais starts plkst.18.00-19.30, dalībnieku numuru saņemšana no plkst.17.30.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, popularizēt velosipēdu kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, “Fischer” Slēpošanas centrs
  • Notikuma sākums: 2018-07-26 18:00:00