Salaspils novada jauniešu forums

18. aprīlī plkst. 14.00 Salaspils kultūras namā notiks novada jauniešu forums, kura mērķis ir pulcēt vienkopus gan jauniešus, gan pieaugušos, kuriem rūp jauniešu izaugsme un kuri ir iesaistīti darbā ar jauniešiem, lai aktualizētu jauniešu iesaisti lēmumu pieņemšanā un izstrādātu ieteikumus situācijas uzlabošanai Salaspils novadā.

Foruma fokuss tiks vērsts ņemot vērā pērnā gada nogalē notikušās diskusijas "Kafija ar politiķiem" rezultātus, kurā viens no ierosinājumiem – jauniešu līdzdalības lēmumu pieņemšanā veicināšanu novadā, tika izteikts, ka jauniešiem un iesaistītajām personām darbā ar jauniešiem būtu nepieciešams tikties plašākā lokā, lai izstrādātu konkrētus priekšlikumus nākamajam darba ar jaunatni plānošanas periodam. Kā arī, lai vēlreiz uzsvērtu aktīvas līdzdalības lēmumu pieņemšanā nozīmi un veicinātu jauniešu izpratni iesaistīties.

Foruma ietvaros paralēli notiks arī diskusijas ar Pašvaldības policijas pārstāvjiem par jauniešiem un policijai aktuālām un svarīgām tēmām. Otra tēma paredzēta kultūras jomai – novada kultūras pasākumu organizatori un jaunieši varēs diskutēt ne vien par to kādi pasākumi būtu interesanti mūsdienu jaunietim, bet arī par to kādas iespējas jauniešiem iesaistīties pasākumu rīkošanā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils kultūras nams Rīgava
  • Notikuma sākums: 2018-04-18 14:00:00