Veselības un sporta nedēļa un Ģimeņu diena Siguldā

No 2. līdz 8. aprīlim Siguldas novada pašvaldība organizēs Veselības un sporta nedēļu, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs piedalīties dažādās sportiskās nodarbībās, praktiskās un izzinošās lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Pirmā Veselības un sporta nedēļas diena, 2. aprīlis, būs Ģimeņu diena, kad dažādās aktivitātēs aicinātas piedalīties ģimenes ar lielākiem un mazākiem bērniem.

Šajā dienā Siguldas Sporta centrs organizēs īpašus izbraucienus ar Fatbike (platriepu divriteņiem) īpašajā Šūpoļu festivāla maršrutā. Plkst.11.00 bērnu centrā "Kā mājās" interesenti aicināti uz ģimeņu jogas nodarbību kopā ar Katrīnu Runi. Savukārt plkst.13.00 Siguldas Sporta centrā notiks telpu orientēšanās visai ģimenei un rāpošanas čempionāts mazākajiem novadniekiem. Ģimeņu diena noslēgsies ar lentošanas jeb slackline treniņu Raiņa parkā, kas sāksies plkst.18.00.

Veselības un sporta nedēļā novadnieki bez maksas var apmeklēt ārstus, piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, praktiskās nodarbībās un lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas Sporta centrs
  • Notikuma sākums: 2018-04-02 11:00:00