Grupas "DAGAMBA" pianista Daiņa Teņa solokoncerts Ropažos

Grupas "DAGAMBA" pianista Daiņa Teņa solokoncerts Ropažos dagamba.eu

21. martā plkst. 19.00 Ropažu kultūras un izglītības centrā ar solokoncertu uzstāsies talantīgais grupas "DAGAMBA" pianists Dainis Tenis, kurš priecēs klausītājus ar dažādu valstu komponistu skaņdarbiem to oriģinālajā versijā – tā, kā tie tika uzrakstīti notīs, neko nepāraranžējot.

D. Tenis ir jaunās paaudzes pianists. Pašreiz viņš studē klavierspēli Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas II maģistrantūras kursā pie profesora Jura Kalnciema, kā arī ir piedalījies daudzās pasaulslavenu pianistu profesoru meistarklasēs. Tāpat guvis godalgotas vietas dažādos konkursos Latvijā un ārvalstīs.

Kopš 2013. gada D. Tenis ir internacionālās grupas "DAGAMBA" pianists un komponists (kopā ar čellistu Valteru Pūci). Grupa koncertējusi vairāk nekā 15 valstīs, piedalījusies daudzos pasaulslavenos festivālos, sadarbojusies ar Latvijā zināmiem mūziķiem un mūzikas grupām un izlaidusi četrus studijas albumus, no kuriem pēdējais "Ludwig Van Rammstein" ieguvis "Zelta mikrofonu" kā 2017. gada Latvijas labākais instrumentālais albums.

Ropažos mūzikas baudītājiem būs iespēja dzirdēt F. Šopēna, P. Čaikovska, S. Prokofjeva, Ē. Satī un H. Montsalvāža skaisto mūziku.

Biļetes var iegādāties Ropažu kultūras centrā. Tālrunis informācijai – 26548222.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ropažu kultūras un izglītības centrs
  • Notikuma sākums: 2018-03-21 19:00