Liepājas teātra viesizrāde "Platonovs un viņa sievietes" Ādažos

20. martā plkst. 19.00 Ādažu kultūras centrā ar režisora Dž.Dž. Džilindžera vadībā tapušo krievu dramaturga Antona Čehova lugas "Platonovs" iestudējumu "Platonovs un viņa sievietes" viesosies Liepājas teātris. Izrādes varoņi slīgst garlaicībā, līdz pēc ilgākas prombūtnes mājās atgriežas Platonovs un viņa sieva Nensija, saceļot pamatīgu kaislību vētru...

"Platonovs" ir Antona Čehova pirmā luga, kas sarakstīta 1879. gadā, taču tā publicēta vien 1923. gadā – 19 gadus pēc autora nāves. Lugas četri cēlieni ir 134 lappušu gari, tāpēc parasti, to iestudējot, teksts tiek krietni īsināts. Tā rīkojies arī režisors, turklāt viņš gājis arī tālāk un lugas darbību no 19. gadsimta beigām pārcēlis uz 20. gadsimta 60. gadu Ameriku.

Galvenās lomas atveidotājs Egons Dombrovskis par darbu šajā izrādē tika nominēts "Spēlmaņu nakts" balvai nominācijā "Gada aktieris", saņemot skatītāju balsojuma balvu. Izrādē piedalās arī aktieri Samira Adgezalova, Signe Dancīte, Mārtiņš Kalita, Agnese Jēkabsone, Anete Berķe, Kaspars Gods, Edgars Pujāts.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ādažu kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2018-03-20 19:00:00