Sieviešu dienai veltīts izklaides vakars "Tieši tāpēc, ka..." Spuņciemā

9. martā plkst. 20.00 Babītes novada kultūrizglītības centra filiālē Salas pagastā "Vietvalži" Starptautiskajai sieviešu dienai veltīts izklaides vakars "Tieši tāpēc, ka...". Pasākums būs gan muzikāls, gan pārsteigumiem un apsveikumiem bagāts.

Klausītājus piecēs Ivetas Baumanes un Roberta Pētersona akustiskais koncerts "Esi man tā". Dueta izpildījumā skanēs populāras latviešu un ārzemju dziesmas romantiskā noskaņā, kā arī Ivetas un Roberta oriģinālkompozīcijas ģitāras, vijoles un perkusiju pavadījumā. Koncertā piedalīsies perkusionists Viesturs Samts.

Par humora devu rūpēsies Babītes novada amatierteātra "Kalambūrs" aktieri, kuri gaumīgā veidā ar humoristiskām etīdēm izspēlēs dažādas anekdotes, kas ļaus sievietēm un vīriešiem paironizēt par sevi un no sirds izsmieties.

Vakaru vadīs Mārtiņš Kagainis, bet muzikālo atmosfēru un deju mūziku radīs DJ Alee Tree, kura DJ programmu radīs tieši šim vakaram.

Biļetes cena 10 eiro, pieejamas kultūrizglītības centrā Pinķos un filiālē Salas pagastā "Vietvalži" pie dežuranta. Galdiņus iespējams rezervēt līdz 7. martam, zvanot uz tālr. 20001958 vai rakstot uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Ieeja pasākumā no plkst. 19.00, līdzi ņemot groziņus.

Papildus Info

  • Norises vieta: Vietvalži Salas pagastā
  • Notikuma sākums: 2018-03-09 20:00