Cirka izrāde ar transformeru Baložos

3. martā plkst. 12.00 Baložu kultūras namā cirka izrāde ar transformeru. Tikko kļuvis zināms, ka Latviju apmeklēs robots-transformers. Tas notiks 2018. gada martā. No kurienes viņš atnācis un kas viņš ir, šie jautājumi paliek atklāti. Bet robots ir draudzīgs, viņš ieradies, lai atrastu jaunus draugus.

Transformers ir 2,5 metrus augsts. Liels šāvējs, LED apgaismojums, speciālie skaņas un gaismas efekti. Ikviens varēs iepazīties ar transformeru un uztaisīt piemiņas foto pilnīgi bez maksas.

Turklāt programmā būs gan klasiski cirka mākslas numuri, gan jauni triki, vingrošanas un akrobātu veiklība, temperamentīga un aizraujoša hula-hup deja, kā arī joki. Klauni no Sanktpēterburgas izklaidēs pat visnopietnāko skatītāju!

Izrāde notiek "cirka valodā" – saprotama un skaidri uztverama gan latviešu, gan krievu publikai. Izrādes ilgums ir 1,5 stunda ar vienu pārtraukumu.

Bērniem līdz 3 gadu vecumam – bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu. No 3 gadu vecuma: 6–10 EUR. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Baložu kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2018-03-03 12:00