Olaines pilsētas dzimšanas dienas pasākumi

Olaines dzimšanas dienas svētku kulminācija 24. februārī no plkst. 18.00 līdz 23.00 notiks pilsētas Mežaparkā, kas arī šogad tiks ietērpts skaņās un krāsās. Mežaparkā būs apskatāms brīnišķīgs gaismas objekts sirds formā, kura autors ir mākslinieks Jānis Pētersons. Šis projekciju un lāzeru objekts atbilst arī šī gada svētku nosaukumam "Olaine mūsu sirdīs".

Mežaparka apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar interesantu mūzikas instrumentu – trubafonu, kuru ieskandinās muzikālā apvienība "Santehniķi" ar pasaulē atpazīstamām muzikālām kompozīcijām. Muzikālo programmu Mežaparka estrādē papildinās arī muzikālā "Led un gaismu šova deju programma".

Drosmīgākie varēs izmēģināt trīsdimensiju šūpoles, toties, ja pastaigājoties būsiet mazliet nosaluši, būs iespēja pasildīties pie īpaši sagatavotajiem uguns bluķīšiem. Īpaši uzceltajā nojumē laukumā pie ūdens torņa no plkst. 18.30 līdz 20.30 plānots tirdziņš.

Vakara īpašais brīdis būs plkst. 21.00, kad virs Olaines svētku salūtā uzziedēs debesis.

Pēc salūta svētki turpināsies arī Olaines kultūras namā – no plkst. 22.00 līdz 3.00 muzicēs grupas "Galaktika" un "MC orķestris" pavadījumā.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Olaines Mežaparks
  • Notikuma sākums: 2018-02-24 18:00:00