Sirsnības svētki Siguldas pagastā

10. februārī Siguldas pagasta kultūras namā tiks svinēti Sirsnības svētki. Visas dienas garumā notiks radošās darbnīcas, meistarklases, aizraujošas rotaļas un izdarības visai ģimenei, savukārt dienas izskaņā būs svētku koncerts un balle.

No plkst. 11.00 līdz 14.00 ģimenes ar bērniem aicinātas piedalīties "Rotaļu čumurā". Siguldas pagasta kultūras nama Mazajā zālē ikviens varēs apgūt jaunas prasmes: liet sveces, veidot ādas aproces, izgatavot sapņu ķērāju un vēl daudz ko citu. Izstāžu zālē notiks zīmēšanas meistarklases pie māksliniekiem Daces Saulītes, Elmāra Gaigalnieka un Jāņa Purcena, savukārt tautas lietišķās mākslas studija "Vīgrieze" palīdzēs izzināt aušanas prasmes. Ikviens varēs ieaust savu dzīparu kopīgā labo vēlējumu deķī "Latvijai 100!". Bet bibliotēkas telpās notiks ģimenes saliedēšanas pīnes pīšana un kopīga sadziedāšanās.

No plkst. 12.00 līdz 14.00 norisināsies arī jautras rotaļas un izdarības visai ģimenei.

Plkst. 19.00 ikviens aicināts uz sirsnīgu koncertu "Ir laiks...", kurā kopā ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, kas ir mīlestība un kur to meklēt. Koncertā piedalīsies bērnu vokālā grupa "Zibsnis", jauniešu deju kolektīvs "Vizbulīte", jauktais koris "Sigulda", Siguldas pagasta pūtēju orķestris, senioru deju kopa "Preilene", pūtēju ansamblis "Sigulda", kā arī līnijdeju grupa "Step by step".

Ieeja pasākumos – bez maksas.

No plkst. 21.00 līdz 2.00 notiks svētku balle, kurā spēlēs grupa "Tonick" no Cēsīm. Galdiņus iespējams rezervēt līdz 7. februāra vakaram tikai "Biļešu paradīzes" kasē Raiņa ielā 3, Siguldā. Pēc 7. februāra rezervācija un biļešu iegāde nebūs iespējama. 

Ieejas maksa – 8,5 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 7 eiro.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas pagasta kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2018-02-10 11:00