Ziemassvētku brīnumu cirks Carnikavā, Vangažos un Inčukalnā

27. decembrī plkst. 19.00 Carnikavas tautas namā "Ozolaine", 28. decembrī plkst. 13.00 Vangažu kultūras namā un plkst. 19.00 Inčukalna tautas namā klauns Miks aicina uz Ziemassvētku brīnumu cirku. Arī tā reizēm gadās, jo svētku pasākumu grafiks ir tik blīvs, ka īstais Ziemassvētku vecītis aicina rūķus un klaunus sev palīgos. 

Kopā ar klaunu Miku svētku brīnumus radīt sapulcējušies arī īsti un slaveni cirka mākslinieki – žonglieri, akrobāti, gaisa vingrotāji, burbuļu dresētāji, skoloti gliemeži un, protams, burvju pārvērtību meistari. Viņi ir īpaši atgriezušies Latvijā no garajām viesizrāžu turnejām ārvalstīs, lai piedalītos klauna Mika Ziemassvētku brīnumu izrādē. Izrādē iesaistījušies arī mākslinieki no Sanktpēterburgas tautas cirka "Rovesnik Na Ņeve", kas saņēmis daudzas starptautisku festivālu un konkursu godalgas.

Tam, kurš uz izrādi atnesīs visskaistāko cirka tematikai veltīto zīmējumu, – klauna Mika sarūpēta dāvaniņa! Pēc izrādes – bezmaksas fotografēšanās ar klaunu Miku un, kas zina, varbūt arī ar pašu Ziemassvētku vecīti!

Izrādes garums: 2 stundas ar starpbrīdi. Izrādes valoda: latviešu.

Maksas ieeja bērniem no 3 līdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu – 1,50 EUR. Bērniem līdz 3 gadu vecumam bez atsevišķas sēdvietas – ieeja bez maksas! 

UZMANĪBU! Maksas ieeja bērniem līdz 12 gadu vecumam ar atsevišķu sēdvietu, bet pieaugušo pavadībā – ar atlaidi līdz 50% (bet ne lētāk kā 5 eiro)! Biļete ar atlaidi derīga kopā ar vecumu apliecinošu dokumentu. Biļetes ar šo īpašo atlaidi ir nopērkamas tikai Vangažu tautas nama kasē, kā arī sazinoties ar pasākuma rīkotāju pa tālruni 29226701 un rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Biļetes ar atlaidi izrādes dienā vairs nebūs nopērkamas.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, www.bilesuparadize.lv, kā arī norises vietās. Informācija un biļešu iepriekšpasūtīšana pa tālruni 29226701.

Papildus Info

  • Norises vieta: Carnikava, Vangaži, Inčukalns
  • Notikuma sākums: 2017-12-27 19:00