Valmieras teātra viesizrāde "Nepabeigtās kāzas" Mālpilī

7. decembrī plkst. 19.00 Mālpils kultūras centrā Valmieras Drāmas teātra viesizrāde – komēdija "Nepabeigtās kāzas". Par cilvēku krāpšanu policija aizturējusi divus pilsoņus. Abi uzdevās par neesošas firmas "Draugs" darbiniekiem. Krāpnieki slēdza fiktīvus līgumus par skaitītāju uzstādīšanu, saņēma naudu avansā un nozuda.

Režisors Varis Brasla, scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Jurate Silakaktiņa, komponists Emīls Zilberts, videomākslinieks Gatis Priednieks-Melnacis, gaismu mākslinieks Māris Salmanis.

Lomās: Januss Johansons, Vizma Kalme, Ģirts Rāviņš, Oskars Morozovs, Arnolds Osis, Ilze Pukinska, Skaidrīte Putniņa, Inese Ramute, Krišjānis Salmiņš, Uldis Sniķers, Baiba Valante, Madara Bore (LKA studente).

Režisors Varis Brasla par topošo iestudējumu: "Šī nav pirmā reize, kad strādāju ar izcilo kinoscenāristu, kāds viņš ir pirmām kārtām, un dramaturgu Alvi Lapiņu. Man viņa smeķīgais humors vienmēr ir bijis sirdij tuvs. Izrādē nerisināsim globālas pasaules problēmas – vaimonoloģija man ir apnikusi, labāk paskatīsimies, kas notiek mums deguna priekšā vienas ģimenes ietvaros. Tas ir daudz interesantāk."

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Mālpils kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2017-12-07 19:00