Pierīgas novadu sporta spēļu priekšsacīkstes basketbolā Mārupē, Zaķumuižā un Saulkrastos

16. septembrī Mārupē, Zaķumuižā un Saulkrastos norisināsies Pierīgas novadu sporta spēļu priekšsacīkšu turnīri basketbolā, kuriem pietikušās 11 komandas. Visu triju grupu pirmo vietu ieguvēji kvalificēsies finālturnīram par 1.-3. vietu. Tas paredzēts 23. septembrī, norises vieta un laiks vēl tiks precizēts.

No plkst. 10.00 A grupā Mārupes sporta kompleksā sacentīsies Mārupes, Salaspils, Inčukalna un Olaines novada komandas, bet B grupā Zaķumuižas sporta zālē – Mālpils, Ropažu, Babītes un Baldones vienības. Plkst. 11.00 sāksies C grupas turnīrs Saulkrastu sporta centrā, kur kopā ar mājiniekiem spēlēs Stopiņu un Krimuldas basketbolisti.

Apakšgrupu turnīru otro vietu ieguvēji kvalificēsies finālturnīram par 4.-6. vietu, trešo vietu ieguvēji – finālam par 7.-9. vietu, bet divas komandas, kas A un B grupā būs palikušas pēdējā ceturtajā vietā, sacensības kopvērtējumā noslēgs dalītā 10.-11. vietā.

Pagājušā gada Pierīgas novadu basketbola turnīrā pirmās trīs vietas ieguva Mārupes, Krimuldas un Ropažu novadu komandas.

Papildus Info

  • Norises vieta: Mārupes, Zaķumuižas un Saulkrastu sporta zāles
  • Notikuma sākums: 2017-09-16 10:00:00