Izstāde "Klusā daba" Ikšķilē

Izstāde "Klusā daba" Ikšķilē www.bauskasvecpilseta.lv

Biedrības "Meistars Gothards" gleznošanas studija izveidojās 2006.gadā, gleznošanas nodarbību vadīšanai tika uzaicināti mākslinieki: Elga Grīnvalde, Īra Rozentāle, Mārtiņš Krūmiņš, Laura Matilde Ikerte, Ieva Krieviņa, Līga Jukša.

Atsevišķas nodarbības studijā ir vadījusi arī Anita Meldere, Juris Ģērmanis un Jānis Jēkabsons. Divas sezonas mākslas vēstures lekcijas lasīja Ārzemju mākslas muzeja sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja, mākslas maģistre Vita Ozoliņa. Studijas dalībnieki ir sarīkojuši izstādes Bauskas Novadpētniecības un mākslas muzejā, Melngalvju namā Rīgā, Ventspils amatu mājā, Jēkabpils mākslas salonā, Iecavas Kultūras namā, Jaņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzejā, kā arī autoru personālizstādes Bauskas novada astoņās pašvaldībās, kurās autori dzīvo.

Studijā darbojas visdažādāko profesiju un vecuma cilvēki, viņus vieno interese par mākslu, vēlēšanās apgūt ko jaunu. Katru gadu, noslēdzot sezonu tiek rīkota darbu skate mākslas salonā "Meistars Gothards" vai Bauskas novadpētniecības un mākslas muzejā.

Studijas dalībnieki aktīvi piedalās arī Bauskas muzeju nakts pasākumos un mākslas dienās, gleznojot plenērā un popularizējot savu aizraušanos. Studijas dalībnieki ir radoši un aizrautīgi, nemitīgi pilnveidojas, padarot savu dzīvi krāšņāku un iepriecinot citus.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ikšķiles tautas nams
  • Notikuma beigas: 2012-08-31 17:00:00