Traģikomiskā dziesmuspēle "Tobāgo!" Saulkrastos un Ikšķilē

25. augustā 19.00 Saulkrastu estrādē un 26.augustā plkst. 20.00 Ikšķiles estrādē – Māras Zālītes un Ulda Marhilēviča traģikomiskā dziesmuspēle divas daļās "Tobāgo!". Režisors Valdis Liepiņš. Lomās: Aija Dzērve, Sarmīte Rubule, Olga Dreģe, Jānis Paukštello, Katrīne Pasternaka, Juris Kalniņš, Mārcis Maņjakovs, Juris Frinbergs, Indra Briķe, Madara Botmane, Valdis Liepiņš, Andris Bērziņš u.c.

Šovasar "Tobāgo!" atjaunotā versija apceļo vairāku Latvijas pilsētu estrādes, atzīmējot vairākus ievērojamus gadskaitļus: komponista Ulda Marhileviča 60 gadu jubileju, dzejnieces un dramaturģes Māras Zālītes 65 gadu jubileju, kā arī vairāku aktieru jubilejas (Katrīnei Pasternakai un Indrai Briķei – 60, Andrim Bērziņam – 65) un 15 gadus kopš "Tobāgo!" pirmizrādes Dailes teātrī.

"Izaugusi vesela paaudze, kas šo izrādi, ko tolaik noskatījās tūkstošiem cilvēku, nav redzējusi, un man liekas – ja vēl nav redzēta "Tobāgo!", tad šīs vasaras izrādes varētu būt labs iemesls to izdarīt," saka izrādes libreta un dziesmu tekstu autore – dzejniece un dramaturģe Māra Zālīte.

Biļetes iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Saulkrastu un Ikšķiles estrādes
  • Notikuma sākums: 2017-08-26 20:00:00