Brīvdabas izrāde “Trīs musketieri” Saulkrastos

13. augustā plkst. 18.00 Saulkrastu estrādē – jautra un muzikāla izrāde visai ģimenei 'Trīs musketieri". Režisors Zigurds Neimanis vērienīgā brīvdabas iestudējumā pārsteigs skatītājus ar neredzētu slavenā romāna interpretāciju. Kā pārvarēt neparedzētos šķēršļus un nekrist par upuri intrigām – to un daudz ko citu izrādē risinās Latvijā populāri un iemīļoti mākslinieki – Samanta Tīna, Roberto Meloni, Nikolajs Puzikovs, Zigurds Neimanis, Imants Strads un citi.

Šis būs stāsts par nedaudz naivu Karali, intriganti Milēdiju, pārgalvīgu Karalieni un viņai uzticīgiem trim Musketieriem; par atpazīstamo – vīru draudzību un izklaidēm un sieviešu mūžseno ieroci – šarmu. Izrādes tēmas skar pieaugušo dzīvi, bet forma ir bērniem draudzīga – populāras dziesmas, atraktīva horeogrāfija, pirotehnikas un cirka elementi – neatstās vienaldzīgu neviena vecuma skatītāju.

Ieejas biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī Saulkrastu sporta centrā un kultūras namā "Zvejniekciems" pie administratoriem (7–15 eiro).

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Saulkrastu estrāde
  • Notikuma sākums: 2017-08-13 18:00:00