Apolitiska komēdija "Uz to mums atkal..." Baložos

10. jūnijā plkst. 17.00 Baložu pilsētas kultūras namā skatāma Carnikavas tautas nama "Ozolaine" amatierteātra "Nagla" apolitiska komēdija "Uz to mums atkal..." ar apakšvirsrakstu "Absolūts sviests divos kodienos" Zigurda Neimaņa režijā. Šis "jautrais gabaliņš" tomēr nebūs nedz iedzeršanas slavinājums, nedz aktīva cīņa pret žūpošanu.

"Naglas" dalībnieki stāsta, ka jaunā izrāde, kura skatītāju vērtējumam tika piedāvāta Lielās talkas pievakarē, ir tāda padīvaina pasaka pieaugušajiem, kur vienotā notikumā satiekas dažādi personāži, kas citādos apstākļos nu nekādi nevarētu aprunāties vienas lugas ietvaros – Karlsons, Vinnijs Pūks, lapsa Alise, Tālavas taurētājs un vēl septiņi ne mazāk dīvaini tēli.

Izrādē runa būs ne tikai par to, cik dīvaina reizēm var būt mūsu domāšana, bet arī par to, vai nebūtu laiks pārskatīt mūsu stereotipus par lietām, par kurām reizēm "cepamies" bez redzama iemesla, kā arī par to, ka tikai tā tauta – kura uz sevi spēj paraudzīties ar veselīgu pašironijas devu, var cerēt sevi saglabāt nākamībai...

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Baložu pilsētas kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2017-06-10 17:00:00