Izstādes "Turpināt dzīvot... skaisti!" atklāšana Mālpilī

30. aprīlī plkst. 17.30 Mālpils kultūras centrā notiks fotoizstādes "Turpināt dzīvot... skaisti!" atklāšana un tikšanās ar vienu no izstādes autoriem Unu Liberti. Izstāde ir iedvesmojoši foto stāsti par sievietēm, kuras uzvarējušas krūts vēzi. Autori – Jūrmalas fotostudijas "Aspazija" fotogrāfi Andris Sīmanis, Ojārs Griķis un Una Liberte. Arī pati Una gājusi cauri krūts vēža slimnieces emocijām. Viņa projektā darbojusies gan kā fotogrāfe, gan modele.

Skaistas un pievilcīgas, brīvas, drošas, mirdzošas. Tādas ir šīs vienpadsmit sievietes neparastajā fotoizstādē. Atļauties, uzdrīkstēties – arī tā var dēvēt izstādi, kas Latvijā skatāma pirmoreiz. Sievietes uzdrīkstējušās stāties fotokameras priekšā arī atkailinātas. Viņas ir veiksmīgi izārstējušās un pašas atzīst, ka dzīvo daudz pilnasinīgāk un pilnvērtīgāk. Viņu vidū ir gan augstskolas profesore, gan medmāsa un arhitekte, gan uzņēmēja un vijolniece, un pat ārste onkoloģe.

Izstādes mērķis ir uzmundrināt un iedrošināt sievietes laikus doties pie ārsta, veikt izmeklējumus un, ja nepieciešams, ārstēties, jo mūsu aicinājums veikt profilaksi, nav izteikts caur draudiem, bet caur skaistumu, jo sievietēm ir jāsaprot, ka krūtis ir jāsaudzē gan jaunībā, tā arī visu turpmāko mūžu, jo tikai tā var pilnvērtīgi saglabāt visa organisma veselību, dzīves gribu un prieku, spēju iemīlēt sevi.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Mālpils kultūras centrs
  • Notikuma sākums: 2017-04-30 17:30:00