Stand-up komēdija "Tāda es esmu" Baložos

Stand-up komēdija "Tāda es esmu" Baložos pannasteatris.lv

7. aprīlī plkst. 19.00 Baložu pilsētas kultūras namā notiks stand-up komēdija "Tāda es esmu" ar Zani Daudziņu galvenajā lomā. Lielu daļu ikdienas enerģijas sievietes patērē krēmiem un dubļu maskām, diētām un gēla nagiem, tauku atsūkšanai un pareizajam lūpu krāsas tonim. Nereti aiz šī ārējā slāņa sieviete aizmirst savu patieso vērtību.

Izrādē tiek atklāts latviešu sievietes miesas stāsts, kurā tiek veikta pilnīga ķermeņa inventarizācija un apkopota intīmo zonu bilance: vai dibens nav par lielu un krūtis par mazu? Vai esi bijusi laba meitene, neesi par daudz ēdusi un par ilgu skatījusies televizoru? Skūt vai epilēt? Masēt ar medu vai karstajiem akmeņiem? Botulīns vai jau skalpelis? Bet varbūt vienkārši pierīties, jo tāpat neviens tevi nemīl? Izrāde "Tāda es esmu" ir komiski nopietns mēģinājums celt latviešu sievietes pašapziņu.

Savukārt vīriešiem izrādes veidotāji atgādina – par mazāku naudu ikviens vīrietis varētu dabūt vairāk, ja no savas sievietes nepieprasītu to, kā viņai nav. Sieviete ir labākais, kas Latvijā ir. To izrādē atgādinās aktrise Zane Daudziņa, režisors Juris Rijnieks, dramaturģe Aiva Birbele un izrāžu apvienības "Panna" komanda.

Izrāde divās daļās ar starpbrīdi. Izrādes ilgums ~2 stundas. Bērniem tiek ieteikts apmeklēt izrādi no 14 gadu vecuma.

Biļetes: 6, 8, 10 eiro, nopērkamas kultūras nama un "Biļešu paradīzes" kasēs. Informācija pa tālr. 26551966, 67917453.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Baložu pilsētas kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2017-04-07 19:00