Skriešanas sacensību "Noskrien ziemu" 4. posms Garkalnes novadā

19. martā no plkst. 11.00 līdz 15.00 Garkalnes novadā notiks skriešanas un nūjošanas sacensību "Noskrien ziemu" 4. posms. Pieejamas trīs distances: "SUUNTO" tautas distance 10,3 km garumā, "SIS" sporta distance 30,9 km garumā un nūjošanas pārgājiens "Ceļotājs" (2 stundas 30 minūtes) 5 km garumā. 

Sacensību "Noskrien ziemu" mērķi ir veicināt veselīgu un dabai draudzīgu dzīvesveidu, popularizēt taku skriešanu ziemā kā veselīgu un sportisku dzīvesveidu, noteikt, kuri ir labākie Latvijas taku skrējēji un nūjotāji ziemas apstākļos dažādās vecuma grupās un distancēs, kā arī popularizēt skrējienu norises vietas.

Starts un finišs pie "Namdara darbnīcas" (Garkalnes novadā). Numuru izņemšana un reģistrēšanās no plkst. 9.30 līdz 10.50.

Kā atrast: No Rīgas, braucot pa Vidzemes (Veclaicenes) šoseju, uzbraukt pa Garkalnes-Mālpils viadukta estakādi, pagriezties uz Mālpili. Pēc ~4 kilometriem (kreisajā pusē) aiz autobusa pieturas "Bāliņi" pagriezties pa kreisi.

Būs iespēja reģistrēties tiešsaistē (online) līdz 14. martam, kā arī veikt pēdējā brīža reģistrāciju sacensību dienā. Reģistrējoties tiešsaistē individuāli, Garkalnes novadā deklarētajiem iedzīvotājiem ir 25 % atlaide.

Vairāk informācijas šeit un šeit.

Papildus Info

  • Norises vieta: Garkalnes novads
  • Notikuma sākums: 2017-03-19 11:00