Sacensības jāšanas sportā "Baltic Open 2012"

No 20. līdz 22. jūlijam biedrības "Jauno jātnieku skola" sporta bāzē "Zustrenes" Inčukalnā risināsies jāšanas sporta sacensības šķēršļu pārvarēšanā "Baltic Open 2012", kurās piedalīsies visu trīs Baltijas valstu sportisti dažādās konkurencēs.

 

Sacensības notiks trīs dienas, katru dienu paredzēti četri līdz pieci sacensību maršruti, kuros sacentīsies gan bērni un jaunieši, gan amatieri un jau pieredzējuši jātnieki – visi atbilstoši savai un zirgu sportiskajai sagatavotībai un prasmēm. Zemākais maršruts pašiem jaunākajiem sportistiem būs sākot no 100 cm, bet sacensību galvenais un augstākais maršruts "Citadeles balva" būs līdz 135 cm augsts, tajā arī paredzēts vislielākais balvu fonds – 1960 lati.

Viens no interesantākajiem sacensību maršrutiem "Konkūrs – Basketbols" notiks sestdien. To atbalsta basketbola klubs "VEF Rīga", un tajā jātniekiem būs gan jāpārvar šķēršļi, gan jātrāpa bumba basketbola grozā, sēžot zirga mugurā. Šāds maršruts sacensībās Latvijā ir pirmo reizi un būs liels izaicinājums sportistiem. Šajā maršrutā jātniekiem talkā nāks arī "VEF Rīga" basketbolisti.

Visās trīs dienās sacensību sākums būs plkst. 9.00. Ieeja 20. jūlijā ir bez maksas, 21. un 22. jūlijā ieejas maksa ir 1 lats, bērniem līdz 16 gadu vecumam ieeja ir bez maksas visas sacensību dienas.

Papildus Info

  • Norises vieta: Inčukalna “Zustrenes”
  • Notikuma sākums: 2012-07-20 09:00:00