Pasaules sniega dienas pasākumi Siguldā

15. janvārī no plkst.12.00 līdz 15.00 Siguldā, "Fischer" Slēpošanas centrā Puķu ielā 4, notiks pasākums par godu sniegam – Pasaules sniega diena, kam ziemas sporta veidu galvaspilsētā Siguldā, būs sauklis "Ziema turies!". Kā lieli, tā mazi varēs piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs – lielās sniega pikas velšanā, sniegavīru ķeršanā, ragaviņu vilkšanā un daudzās citās jautrās izdarībās.

Kopā ar bērniem būs Lācītis Pols un Rasēns, kurš piedāvās baudīt savus gardumus, tāpat darbosies sniega kafejnīca. Ģimenēm ar bērniem būs iespēja vizināties haskiju pajūgos un piedalīties ledus darbnīcā. Uz Sniega dienas pasākumu ikviens aicināts līdzi ņemt slēpes.

Dalība Sniega dienas aktivitātēs – bez maksas. Arī slēpošanas trase visiem dalībniekiem būs pieejama bez maksas, kā arī būs iespēja konsultēties ar slēpošanas instruktoru.

Pasaules sniega diena (World Snow Day) ir Starptautiskās Slēpošanas federācijas ikgadējs sniega festivāls, kas dod iespēju bērniem un viņu vecākiem iepazīt un arī izmēģināt visdažādākās aktivitātes sniegā. Sniega diena Latvijā norisinās sesto gadu un šogad tajā piedalīsies 30 tūkstoši cilvēku.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda, “Fischer” Slēpošanas centrs
  • Notikuma sākums: 2017-01-15 12:00:00