Dikļu pils retro rallijs

No 12. līdz 14. jūlijam notiks ceturtais starptautiskais Dikļu pils retro rallijs, kura ietvaros 14. jūlijā no plkst. 13.00 līdz 16.40 pie viesnīcas "Sigulda" ikvienam būs iespēja aplūkot retro automašīnas un pie tām nofotografēties.

 

Rallija starts Dikļu pilī tiks dots 13. jūlija rītā, kad dalībnieki cauri Limbažiem dosies uz Rīgu. Tur no plkst. 12.30 Rīgas iedzīvotājiem un viesiem visas automašīnas būs iespējams aplūkot pie Prezidenta pils, bet no plkst. 14.00 Biķernieku trasē. Šī gada rallija jaunums ir nakts posms, kas sāksies pie Valmieras domes un norisināsies pilsētas ielās ar finišu Dikļu pilī.

Sestdien rallija dalībnieki viesos tādās pilsētas kā Smiltene, Strenči, Cēsis un Sigulda, kur rallija dalībnieki pie viesnīcas "Sigulda" tiksies ar 4. Dikļu pils Retro rallija atbalstītāju, Latvijas Valsts prezidentu Andri Bērziņu.

Dikļu pils retro ralliju organizē Dikļu pils, kuras īpašnieks Egons Mednis ir kaislīgs retro auto cienītājs un vairāku retro auto īpašnieks. Viņam arī pieder ideja par rallija organizēšanu, un viņš pats ir aktīvs rallija dalībnieks.

Papildus Info

  • Norises vieta: Sigulda
  • Notikuma sākums: 2012-07-14 13:00:00