Auto un velo fotoorientēšanās

Sestdien Stopiņu novada uzņēmumu, iestāžu darbinieku, ģimeņu un iedzīvotāju komandu vasaras sporta spēļu ietvaros notiks "Stopiņu novada piedzīvojumu diena" ar auto un velo foto orientēšanās sacensībām. Pasākuma starts tiks dots Ulbrokas sporta kompleksā.

 

"Stopiņu novada piedzīvojumu dienas" mērķis ir popularizēt aktīvās atpūtas veselīgu dzīvesveidu, kā arī noskaidrot labākos, asprātīgākos un ātrākos dalībniekus, kas pārvietojas noradītajā apvidū ar auto, divriteņiem un kājām, meklējot un fotografējot kontrolpunktus Stopiņu novadā.

Sacensību dalībniekiem, meklējot kontrolpunktus, jāievēro visi ceļu satiksmes noteikumi, transporta līdzekļiem jābūt noteikumiem atbilstošai dokumentācijai un aprīkojumam.

Autosacensībās komandā ir četri dalībnieki, drīkst piedalīties divi jaunieši, kas sasnieguši 14 gadu vecumu, bet vismaz diviem komandas dalībniekiem jābūt astoņpadsmit gadus veciem. Velosacensībās komandas sastāvā ir trīs dalībnieki, drīkst piedalīties jaunieši, kuriem ir velosipēdistu tiesības.

Katrai komandai jābūt līdzi digitālajam fotoaparātam ar displeju un izņemamu tukšu atmiņas karti vai kabelim savienojumam ar datoru darba kārtībā. Rezultāts tiks noteikts pēc iegūtajiem punktiem kontrolkartē un uzdevumos iekrātās punktu summas.

Papildus Info

  • Norises vieta: Ulbrokas sporta komplekss
  • Notikuma sākums: 2012-07-14 10:30:00