Jātnieku sacensības "Viktorijas kauss"

Sestdien un svētdien Jauno jātnieku skolas sporta bāzē Inčukalnā norisināsies divu dienu sacensības "Viktorijas kauss 2012".

 

Sacensības Inčukalnā notiek trešo gadu. Pagājušā gada sacensībās tika uzstādīts savdabīgs rekords – vienā dienā notika 364 starti, un tas organizatorus mudināja domāt par sacensību organizēšanu divu dienu garumā.

Kopumā paredzētas sacensības 15 maršrutos (sestdien septiņi, svētdien astoņi) visdažādākās pieredzes jātniekiem un zirgiem. Kā ierasts, salīdzinoši daudz maršrutu būs mazajiem jātniekiem, kas nesen sākuši savas sporta gaitas, jo, pēc rīkotāju domām, viņiem jādod iespēja startēt, sevi parādīt un piedzīvot sacensību atmosfēru jau no pašiem pirmajiem soļiem sportā.

Šogad "Viktorijas kauss 2012" būs arī Latvijas Jātnieku federācijas ieskaites sacensības, un, tāpat kā katru gadu, arī šogad sacensībās būs īpaši domāts par sportistiem un palīgiem. Būs tradicionālais "Pūres" un "Fazer maiznīcas" ievārījuma maižu galds, tēja un kafija, kā arī bagātīgs balvu un simpātiju balvu klāsts. Sestdienas vakarā paredzēta kopīga ballīte ar jau iemīļoto sacensību mūzikas vienību DJ Leo un viņa ģimeni, uz ballīti līdzi jāņem groziņi.

Papildus Info

  • Norises vieta: Inčukalna “Zustrenes”
  • Notikuma sākums: 2012-07-14 10:00:00
  • Notikuma beigas: 2012-07-15 08:30:00