"333 Ziemas kausa" sestais posms Ropažu novadā

25. februārī no pulksten 9.00 sporta kompleksā "333" tiks aizvadīts "333 Ziemas kausa" sezonas noslēdzošais 6. posms. Dalībnieki sacentīsies pēc klasiskā formāta principiem, veicot trīs braucienus ar kopējo tīro braukšanas laiku līdz 30 minūtēm. Sacensībās aicināts piedalīties ikviens braukt gribētājs.

Pirmajā dienas daļā uz starta izies RWD un 2WD klašu braucēji, bet īsi pirms pulksten 16.00 – 4WD klase. Savukārt pēc sacensību braucieniem posma laureātus sveiks posma patrons "Neste", un notiks sezonas kopvērtējuma uzvarētāju apbalvošana.

Sacensību trases konfigurāciju veidos 333 Lielā asfalta trase ar grunts elementiem. Saskaņā ar klasiskā formāta principiem, dalībnieki kopumā veiks trīs braucienus, no kuriem katrs ilgs 8–10 minūtes. Katra brauciena laikā dalībniekam ir jāuzrāda viens ātrākais apļa laiks, no kuriem ieskaitē tiks vērtēti divi labākie laiki. Dalībnieki startēs grupās līdz sešām automašīnām.

"333 Ziemas kausā" var piedalīties ikviens autobraucējs ar standarta automašīnu, kas ir aprīkota ar jebkura zīmola rūpnieciski ražotām ielas riepām. Detalizētāka informācija par sacensību norisi un dalību pieejama čempionāta nolikumā sporta kompleksa "333" mājas lapā. 

Papildus Info

  • Norises vieta: Sporta komplekss “333“ Ropažu novadā
  • Notikuma sākums: 2017-02-25 09:00:00