Fitnesa un veselības diena Olainē

13. novembrī no plkst. 12.00 Olaines sporta namā Olaines Sporta centrs sadarbībā ar Olaines sporta studiju "Active" organizē jau otro fitnesa un veselības dienu, kurā ikvienam aktīvā dzīvesveida piekritējam būs iespēja piedalīties dažādās veselības un fitnesa nodarbībās. Tiks piedāvāta uztura lekcija, dažādi testi, padomi, kā arī dažādas ikvienam piemērotas veselības un fitnesa nodarbības.

Dalībniekiem būs iespēja ne tikai pavingrot, bet arī "Sporta laboratorijā" uzzināt vairāk par savu veselības stāvokli, uztura paradumiem un iegūt kādu sev vērtīgu padomu no sporta speciālista. Tiks piedāvāta izglītojoša un vērtīga uztura lekcija no Lolitas Neimanes. Būs iespēja iepazīties ar nelielu daļu no treniņu veidiem, ko piedāvā Olaines novada treneri. Priecēs īpašie viesi no Rīgas, kas ļaus visiem interesentiem iepazīties šī brīža aktuālākajām un populārākajām treniņu programmām visā pasaulē – NTC Jungle, Body Pump, Ci Gun.

Nebūs aizmirsti arī paši mazākie, kas aizsāks veselības dienu ar speciālu bērnu vingrošanas programmu, kurā iekļauti vispārējās fiziskās sagatavotības elementi, bērnu joga un aktīvas rotaļas. Pēc nodarbības bērnus gaidīs "Sapņu Birojs", kas parūpēsies par aktivitātēm, kamēr vecāki sportos citās nodarbībās.

Apmeklētāji tiek gaidīti atbilstošā apģērbā un maiņas apavos. Pasākums ir bezmaksas.





 

Papildus Info

  • Norises vieta: Olaines sporta nams
  • Notikuma sākums: 2016-11-13 12:00:00