Muzikāla komēdija "Septiņi vecpuiši" Baložos

Muzikāla komēdija "Septiņi vecpuiši" Baložos www.racoco.lv

7. novembris plkst. 19.00 Baložu pilsētas kultūras namā "RaCoco" teātris piedāvā muzikālu komēdiju "Septiņi vecpuiši". Izrāde ir turpinājums skatītāju jau zināmajam iestudējumam "Septiņas vecmeitas". Kādā pansijā, kuras iemītnieki šoreiz ir vīrieši, strādā gados jauna un skaista meitene. Aizņemta ar mācībām augstskolā un darbu pansijā, meitene atstājusi novārtā savu privāto dzīvi, ko šarmanti kungi apņemas nokārtot...

Dzīvespriecīgo stāstu izdzīvos Latvijā populāri aktieri un komiķi – Rihards Lepers vai Edgars Lipors, Mārtiņš Vilsons vai Juris Strenga, Gunārs Placēns, Āris Rozentāls, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Jānis Kirmuška, Imants Vekmans un vienīgā dāma vecpuišu kolektīvā Ginta Krievkalna vai Jūlija Ļaha. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies taustiņu virtuozs Gints Žilinskis.

Biļetes uz izrādi var iegādāties Baložu kultūras namā, "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā. Vairāk nekā desmit cilvēku kolektīvam atlaides Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Baložu pilsētas kultūras nams
  • Notikuma sākums: 2016-11-07 19:00:00