Latvijas čempionāts badmintonā klubu komandām Siguldā

15. oktobrī no plkst. 10.00 Siguldas sporta skolas zālē notiks Latvijas čempionāta badmintonā klubu komandām finālturnīrs, kurā piedalās astoņas labākās komandas. Pēc viena apļa turnīriem divās apakšgrupās to uzvarētāji plkst. 18.30 tiksies finālā, ko tiešraidē radīs arī Sportacentrs TV.

Komandu čempionātā starp klubu komandām notiek piecas savstarpējas spēles: vīriešu un sieviešu vienspēlēs, vīriešu un sieviešu dubultspēles, un jauktā dubultspēle. Tādējādi komanda var uzvarēt ar 5-0, 4-1 vai 3-2. Spēlējot izslēgšanas spēles pietiek arī ar 3:0, un tad no komandu savstarpējas vienošanas ir atkarīgs, vai tiks izspēlētas atlikušās spēlēs. Savukārt grupu turnīrā tiek izspēlētās visas piecas spēlēs, jo ikvienas savstarpējās spēles rezultāts ir būtisks, jo var ietekmēt komandu vietu secību vienāda punktu skaita gadījumā.

Vienā klubu savstarpējā mačā viens spēlētājs var piedalīties ne vairāk kā 2 spēlēs, tādējādi komandas minimālais sastāvs ir 4 dalībnieki: divi vīriešu un 2 sievietes, taču ja katru spēli spēle cits spēlētājs, tad maksimālais spēlē iesaistīto skaits ir 8 spēlētāji. Komandā var pieteikt līdz 10 spēlētājiem, tai skaitā rezervistus.

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas sporta skola
  • Notikuma sākums: 2016-10-15 18:30:00