Motokrosa seriāla "Superkauss" fināls Olainē

16. oktobrī no plkst.9.00 Olainē norisināsies Baltijas populārākā motokrosa seriāla "Bosch Superkauss" finālposms, kurā spēcīgākie Baltijas motokrosa pārstāvji noskaidros 2016.gada čempionus un Olaines Lielās balvas ieguvējus. Plkst 9.00 sportisti uzsāks cīņas kvalifikācijas sesijās, bet sacensību atklāšana un tai sekojošie fināli, sākot no plkst.12.00.

Motokrosa seriāla "Superkauss" 2016. gada sezonā jau aizvadīti četri posmi, bet čempioni atsevišķās klasēs un komandu vērtējumā tiks noskaidroti tieši Olainē. Sacensību dienā fanus sagaida aizraujošas cīņas piecās motociklu klasēs, tajā skaitā prestižākajā "MX Pro" klasē, un pie starta barjeras redzēsim teju visus Baltijas ātrākos sportistus.

Olaines mototrase ir pašā attīstības sākuma stadijā, un šis būs pirmais šāda mēroga motosporta pasākums Olainē. Pateicoties organizatoru – ''Olaines motokluba'' un novada pašvaldības – sadarbībai, ir veikti darbi trases un apkārtējās infrastruktūras uzlabošanā, kas jau šogad ļauj aizvadīt Baltijas mēroga sacensības.

"Superkauss" – tas nav tikai motokross. Par tradicionālām jau kļuvušas dažādas aktivitātes faniem – kā ierasts šajā sezonā, visiem interesentiem būs iespēja savus spēkus izmēģināt "Bosch" spēka testā'', kā arī cīnīties par balvām no veikala "Sportland", piedaloties fanu skrējienā. Dienas noslēgumā, kad tiks apkopoti sezonas kopvērtējuma rezultāti un notiks gatavošanās čempionu apbalvošanai, uz skatuves kāps grupa "Līvi"&Buks, leģendārā Latvijas soloģitārista Ainara Virgas vadībā.

Biļetes: iepriekšpārdošanā – 7 eiro; pirmās 100 biļetes pasākuma dienā – 7 eiro; pieaugušajiem – 10 eiro; pensionāriem un invalīdiem, uzrādot apliecību – 3 eiro; bērniem līdz 12 gadu vecumam – bez maksas.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Olaines mototrase
  • Notikuma sākums: 2016-10-16 12:00:00