Bērnu sporta svētki "Karlsons 2016" Salaspilī

4. septembrī no plkst. 11 Salaspils sporta nama stadionā norisināsies 42. bērnu svētki spēles. Stadionā pulcēsies gan mazuļi, kuri gatavosies mazuļu rāpošanas sacensībām, gan arī lielāki bērni, kuri gatavosies dažādām sporta disciplīnām ar individuālo vērtējumu. Reģistrācija no plkst.9.30, sacensību svinīgā atklāšana plkst. 10.45.

Bērni vecumā līdz 12 gadiem sacentīsies – sprinta skrējienā, bumbas metienos tālumā, bumbas metienos mērķī, skrējienā šķēršļu distancē. Kā arī sacensības veiklībā handbola precizitātes metienos, florbola metienos uz ātrumu un uzdevumi no sporta jogas pamatelementiem.

Katras vecuma grupas seši kopvērtējuma labākie dalībnieki un katras distances ātrākie tiks apbalvoti un kāps uz goda pjedestāla. Jāatzīmē, ka paši mazākie un jaunākās grupas (2014.-2015.g.) – visi tiks iepriecināti ar pārsteiguma balviņu.

Kamēr tiks apkopoti rezultāti, visiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās, iemēģināt spēli Fliiper.eu, kā arī piedalīties foto orientēšanās sacensībās. Foto orientēšanās sacensību komandā var piedalīties četri dalībnieki, no kuriem vismaz vienam dalībniekam jābūt pieaugušajam.

Pirms svinīgās apbalvošanas visi dalībnieki tiks aicināti uz svinīgo Karlsona skrējienu. Skrējiens ir viens stadiona aplis, kuru bērni veic kopā ar Karlsonu.

Svētkus organizē Salaspils sporta nams sadarbībā ar Salaspils sporta biedrībām un Salaspils sporta skolu.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Salaspils sporta nama stadions
  • Notikuma sākums: 2016-09-04 11:00:00