Ekstrēmo sporta veidu sacensības "Beton on Fire" Siguldā

Ekstrēmo sporta veidu sacensības "Beton on Fire" Siguldā www.facebook.com/showelrace

13. augustā Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē norisināsies aizraujošās "Beton on Fire" sacensības, kurās nobraucienos lejup pa trasi sacentīsies skrituļslidotāji (inline), dēļotāji (longboard) un speciālo roller-tērpu (buggy rollin) braucēji. Ap 60 dalībnieku no 10 pasaules valstīm startēs no trases piektā stāva un ātrums trasē sasniegs pat 100 kilometrus stundā.

Pasākuma kulminācijā notiks "Beton on Fire" uzvarētāja un Latvijas motokrosa granda Martina Aleksandroviča duelis, lai noskaidrotu, kas ir ātrāks – rolleri vai motocikls.


Arī pasākuma apmeklētājiem un sportistu līdzjutējiem būs iespēja iesaistīties aktivitātēs un izklaidēs visas dienas garumā – darbosies longborda skola iesācējiem, notiks "RedBull back2back" DJ šovs, līdzjutēju viktorīnas un akcijas un citas aktivitātes. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Šādas sacensības norisinās kopš 2009.gada un ir aizvadītas Sarajevas, Altenbergas un Laplaņas trasēs. Šogad "Beton on Fire" otro reizi viesosies Siguldā, dodot iespēju Latvijas līdzjutējiem klātienē vērot ekstrēmākos pasaules rollersportu pārstāvjus.

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas bobsleja un kamaniņu trase
  • Notikuma sākums: 2016-08-13 12:00:00