Dziesmu spēle "Muļķe sirds" Siguldā

19. augustā plkst. 20.00 Siguldas pilsdrupu estrādē "Muzikālais teātris 7" demonstrēs jaunu dziesmu spēli "Muļķe sirds". Režisora Voldemāra Šoriņa un horeogrāfa Alberta Kivlenieka vadībā izvēlēta spēcīga dziedātāju, aktieru un dejotāju komanda, kas izdzīvos un izdejos tautā zināmas dziesmas, ietērptas raibā sižetā.

Uz skatuves lustīgā, īsti latviskā un krāsainā dziesmu spēlē ar mīļām, līdzi dziedamām dziesmām un dejām negaidītu pārsteigumu virpulī satiksies dziedātāji Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Andris Daņiļenko, Līga Robežniece, aktieri Zigurds Neimanis, Zane Jančevska, Zane Burnicka, akordeonists un komponists Valdis Zilveris, komiķe Jolanda Suvorova, grupa "Tirkizband" un dejotāji Alberta Kivlenieka vadībā.

Lai izteiksmīgāk sekotu līdzi uzveduma varoņu sirds dēkām, kā palīglīdzekļi brīvdabas estrādēs tiks izmantoti vairāki videoekrāni, skatuves instalācijas un pirotehniskie efekti, tādēļ uzveduma sākuma laiks sakritīs ar vakara krēslas iestāšanos.

Biļetes (6–10 eiro) – "Biļešu paradīzes" kasēs. Biļešu cena – 6 līdz 10 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide.

Papildus Info

  • Norises vieta: Siguldas pilsdrupu estrāde
  • Notikuma sākums: 2016-08-19 20:00:00