Jauno Jātnieku skolas turnīra otrā posma sacensības Inčukalnā

2. un 3. jūlijā no plkst. 8 Inčukalnā, Jauno Jātnieku skolas sporta centrā notiks otrais turnīra posms triju sacensību sērijā, kurā jātnieki divu dienu garumā 11 dažādos maršrutos cīnīsies punktiem turnīra kopvērtējumā, kā arī vērtīgām un noderīgām balvām. Pirmā sacensību diena tiks iesākta ar vadības maršrutu bērniem – tajā piedalīsies paši jaunākie sportisti, kuri tikai šogad uzsāk savas sporta gaitas.

Vienlaicīgi ar vadības maršruta sākumu, tiks dots starts arī 60 cm maršrutam, kurā piedalīsies jaunie jātnieki ar ponijiem, kā arī jātnieki ar jauniem zirgiem. Sacensības turpināsies ar 80 cm, 100 cm, 110 cm maršrutiem un dienas noslēgumā jātnieki sacentīsies "British Horse Society" atbalstītajā maršrutā ar 120 cm augstiem šķēršļiem.

Savukārt otrajā sacensību dienā ir paredzēti maršruti ar nedaudz paaugstinātu grūtības pakāpi, pirmais svētdienas maršruts būs ar šķēršļu augstumu 100 cm, kurā turnīra ieskaites punktus krās gan jātnieki līdz 16 gadu vecumam, gan jātnieki ar jaunzirgiem. Otrās sacensību dienas turpinājumā ir paredzēti 110 cm, 120 cm un galvenais sacensību maršruts – "Bruno Delgrange" 130 cm maršruts. Svētdienas pievakarē ir paredzēts arī 60 cm maršruts, kurā varēs piedalīties dalībnieki bez ierobežojumiem.

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Inčukalna novada
  • Notikuma sākums: 2016-07-03 08:00:00