Jūrmalas velomaratons

5. jūnijā no plkst. 10 risināsies gadskārtējais Jūrmalas velomaratons (starta/finiša zona stāvlaukumā pie Dzintaru koncertzāles). Dalībniekiem tiek piedāvātas četras dažādas distances: 86 km sporta distance (6 apļi) licencētiem sportistiem, 40 km tautas distance, 14,5 km ģimenes distance un 500–1000 metru bērnu distance, kurā drīkstēs piedalīties arī ar skrejriteņiem un trīsriteņiem.

Pasākuma laikā dalībniekus iepriecinās atrakcijas, spēļu teltis un pasaku varoņi, izmēģinājuma velotrases, mūziķi un dažādi konkursi un iespējas uzvarēt balvas visas dienas garumā. Īpašas balvas vairākās nominācijās saņems dalībnieki, kuri būs sagatavojušies braucienam ar oriģināliem tērpiem. Bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība visās aktivitātēs un sacensībās ir bez maksas.


Reģistrēties Jūrmalas velomaratonam var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv līdz 2. jūnijam (ieskaitot), kā arī sacensību dienā klātienē. Organizatori atgādina, ka visās distancēs ķiveres ir obligātas gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Papildus Info

  • Norises vieta: Dzintaru koncertzāle
  • Notikuma sākums: 2016-06-05 10:00:00